30 april.

Hejsan! Helt sjukt underbart väder idag! :D och sen är de valborg också, riktigt grymt! Ska äta, duscha göra v mig och lite så sen ska jag till tivolit med polare och ikväll blir de mys på stranden med eld osv.. :D men ni får ha de gött, kommer ta massa bilder idag så lägger ut dom i morgon i bildbomb! låter bra va? ;) Puss! :love:


Svårt kväll att glömma!

Hejsan! Kom hem för ett tagsen o så. Hade riktigt kul idag, åkte karuseller, träffa vänner, och skratta sönder! Tog inte så många bilder så har ingen bild till er :( i morgon är de ju valborg vilket kommer "firas" med underbart folk osv.. :D men ska va social med warapon nu, hon är ju störd och börjar prata med sig själv om ingen annan pratar med henne.. Puss! :love:


Tivoli!

Hejsan! Sitter nu på bussen med my och warapon påväg till väla. Fick cykla som en jävla ligist så vi skulle hinna med bussen.. Ska snabbt till väla och fixa lite saker, sen bär de av till tivolit i stan! :D
Hiss till de fina vädret :thumbup:
Diss till mina dåliga kondis.. :thumbdown:
Puss! :love:


Kalas!

Hejsan! Idag ska jag ha kalas! Känns lite som 3års ålder men men ;)
Warapon är här och felicia är påväg hit, båda dom ska sova här inatt :D hejdå.


Trevligt för dig, verkligen!

Hejsan. Säger natti, fett sur.


Mys-start på helgen!

Hejsan! Blir bara att sitta hemma och kolla film med pappa och lilla syster idag. Mysigt! Ska ha kalas i morgon också så blev super :) har varit och köpte godis och nu ska vi se filmen "billy elliot" tror jag som går på TV8. Ha de super mysigt ikväll för de ska jag ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_200211953.jpg" class="image">


Efterlängtade fredag och långhelg!

Hejsan! Sitter nu på tåget påväg till skolan, ska hålla sån lektion nu på morgonen som jag skrev innan. Får väl se hur de går, jag o anna som jag ska ha de med har valt cirkelträning.. Får hoppas på de bästa ;) fick stressa lite extra när jag skulle packa och så efter som att jag låg kvar i sängen lite längre.. Men ska ringa felicia nu så hon tar med min plattång till skolan, för som de är nu är mitt hår i en tofs. Puss! :love:


Flyger fram.

Hejsan! Inte hänt något speciellt idag.. :( hade idrott på vittra så slutade 15.20 och efter de hängde jag med my för hon skulle köpa massa kakor.. :)
Efter de tog vi bussen till knutan och skulle sen till söder där hon skulle hämta sin nyckel men hon gör de i morgon. Så vi hoppade av bussen 16.42 och sprang ner till knutan och hann med tåget 16.45. JAG SPRANG PÅ 3 MINUTER! Och när jag går brukar de ta en kvart.. stolt över mig själv där? ;) men ska sova nu, håller idrottslektion direkt på morgonen i morgon så måste få min sömn. Puss! :love:


Sovmorgon.

Hejsan! Vaknade för ett tag sen upp hos felicia o vi håller på att göra vid oss. Börjar 08.45 idag så de är chill :) hörs senare. Puss! :love:


......

Hejsan! Inte haft något att skriva om idag! :( men sover i alla fall hos felicia inatt! :D så natti sötisar, Puss! :love:


How cute?

Hejsan! Idag efter skolan stack jag med bästis felicia hem och fick presenter av henne! :D hon är verkligen en underbar vän! :love:

Muggen fick jag av min bror och det andra av felicia! :D

Texten på ljuset!

" VÄNSKAP "

En vän som du finns alltid där för mig.
Du lyssnar och bryr dig om mig.
Du är min tillflykt och klippa, med dig mår jag bra.
Du motiverar mig som ingen annan gör.
En vänskap som vår är värd så mycket.
Nu är du hedrad med ett ljus och värme.


Tråkig no..

Hejsan! Sitter på no lektion och svarar på massa sex frågor osv.. tråkigt? ja..
ska försöka överleva denna lektionen och spanskan och dom flesta lektionerna vi har idag.. :(
Puss! :love:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_199756338.jpg" class="image">


Ett år äldre.

Hejsan! Vaknade till hela morgonen för att min mobil vibrerade hela tiden. Min lille bror väckte mig och gav mig en present efter som att jag fyller år :D
Bild på den får ni senare ;)
Men ska gå på tåget nu, Puss! :love:


alla är inte som du, acceptera de.

Hejsan! Sista inlägget för idag då jag säger natti! Äter just nu mina älskade frysta bär! :D Puss! :love:


Älskar, älskar inte.

Hejsan! Precis kommit hem från farmor, stack till henne direkt efter skolan och bakade. Farmor gjorde även mat till mig och de va super gott! :D när jag gicl av tåget mötte jag david och jc, riktigt trevliga killar :D men ska städa på mitt rum och lite så. Puss! :love:


Måndag, skola, usch!

Hejsan! Är nu påväg till skolan.. Hatar verkligen att gå upp tidigt, de är hemskt :( men drömde riktigt mycket inatt, helt underbart att drömma om personer som man tycker om :D men sen vakna jag i morse och kollar mobilen och ser att jag fått ett sms av ett sär. Förstörde hela morgonen! :( men ni får ha de super så hörs vi senare. Puss! :love:


Jag vet..

Dålig uppdatering hela helgen jag vet.. Men tänkte berätta om min helg för er nu! :D

Fredag - efter skolan stack annie med mig hem. Pappa körde oss till väla, köpte lite saker och mötte pierre och hans polare men gick vidare sen. Mötte sen upp pierre och dom igen och va med dom till typ 19.50 då vi stack till vår buss. Annie sov hos mig och så mysigt :)

Lördag - upp 08.00 för annie skulle träna.. Kändes tungt att lämna sängen så tidigt en lördag men de gick! :D lämnade annie på stationen och stack sen hem och gjorde vid mig sen körde pappa mig till sofia vid två. Felicia kom även lite senare och vi sov hos sofia. Myyyys. Hade kul faktist och tog massa bilder! :D

Söndag - både jag o felicia vaknar vid 10.00 efter som att sofia håller på med godispåsen.. Satt och snacka innan vi gjorde vid oss och åkte och träffa pierre och sonny. Trevligt! Åkte sen hem och åt och sitter nu och kollar tv och ska snart ut o gå med pappa. Ska faktist blir skönt, jag och pappa ska börja med att gå ut o gå varje dag. Antingen på morgonen eller kvällen.

Men blev ett långt inlägg nu.. Men de får ni leva med ;) hörs senare. Puss! :love:


Take your chanse to live.

Hejsan! Ligger nu i sängen o har precis vaknat o ska snart gå o duscha. Men blev inget bloggande igår.. Vet inte varför men kan berätta om dagen snabbt. Stack till skolan, dagen rullade på , fick sluta 1 timme o 10 minuter tidigare för de inte va någon idrott, åkte till stan med my, tillbaka till skolan o hade samtal med min mentor, åkte hem och vi släppte av my hos sig, jag gjorde klart svenskauppgiften. Så de va väl typ de ;) men ska göra en god frukost nu, sen duscha. Är hungrig könde jag så :) Puss! :love:


Kvällen 18 april.

Hejsan sötisar! Har inte så mycket att säga så säger nu natti fast än att jag inte ska sova än.. men ändå !
och säger natti med denna otroligt fina låt! denna låten va min och en väns låt, men vi gick "skilda vägar" :( Puss! :love:

tatueringar.

Hejsan! inte bloggat på hela dagen men inte haft något att blogga om.. :(
Men tänkte skriva om tatueringar! :D Jag tycker det är riktigt snyggt när tjejer har tatueringar, innan tyckte jag de va skit fult osv. men har helt ändrat mig! :D det jag tycker är snyggast är väl typ änglavingar på ryggen SÅ SNYGGT! kolla in dessa bilderna.. ;)

En stressig morgon och rykande tåg.

Godmorgon! Hade ca 20 minuter på mig idag att göra vid mig. Men satt upp håret i en tofs och pakade simkläderna lite snabbt och borstade tänder och sånt, ni fattar ;) sen drog jag mig mot tåget. Väl på tåget så hade de smällt och de luktade rök så efter att vi kört en bit fick vi gå av igen och ta ett annat tåg.. Men men, detta ska väl gå, missar nästan hela första lektionen, men kan inte hjälpas :( Puss! :love:

Bild på mig o my på tåget..


Sorry babes!

Men pluggandet tog över idag :( Men i morgon ska jag försöka gå upp lite tidigare så kanske de blir ett snyggt! inlägg, där de kan va allt mellan kläder till bilar! ;) men ska försöka sova nu, har simning på morgonen i morgon så om jag ska överleva får jag lägga mig nu, right? ;) Puss! :love:

Mittbena!

Hejsan! Inte Blivit så mycket bloggande men har verkligen varit duktig i skolan idag ;) Kom och tänka på att min blogg är ganska tråkigt så ska börja med :

- hiss / diss
- inspriraton
- tips
- dagens låt osv.
- outfit

Och mer! Låter bra va? :D men nu ska jag plugga.. Sk försöka bli klar med berättelsen till svenskan till i morgon så får jobba på nu :)
Sen har jag "bytt" till mittbena!
Hiss eller diss? Fick ganska många kommentarer i skolan om att de va fint och att jag va söt i de :) Puss! :love:


Bra start på morgonen, right?

Hejsan, sitter nu på stationen i ödåkra och väntar på nästa tåg. Missade det förra med typ 2 min? Gissa om jag blev sur asså.. Ska plattpärmanenta (stavning) mitt hår, för de är det som tar längst tid på morgonen.. Aja. Hörs senare, då jag nog även bjuder på en bild, kör på mittbena idag :D Puss! :love:


Jag har inte glömt dig, du finns i mitt hjärta!

Mycket tankar, så hörs i morgon. Puss!


Evelina är bara så söt!

Hejsan! Sitter nu i skolan uppe i smutten som är skolans "softrum". Sitter här med evelina, amanda, nellie, wilma, isak, my och simon. Börjar om 2 min så måste typ dra med bjuder på dagens outfit bild med evelina! Puss! :love:

Vita converse all star
Svarta thights med "mönster"
Svart linne
Svart kofta
Svart bälte med guld.


Parfym.

Hejsan! Sitter nu hos farmor och har fått 4 nya perfymer! Måste ha världens gulligaste farmor, älskar henne otroligt mycket! :love: lägger upp bild på de när jag kommer hem. Puss! :love:


Livet är vad du gör de till.

Säger nu natti fast att jag inte ska sova än. Men gör de nu så i fall jag skulle råka somna. Puss!


Lilla syster.

Måste ha världens sötaste syster! (enligt mig), har lagt ut en bild på mig och hon innan. Sitter nu i bilen, hon har somnat med sina chips.. :)

Suddig mobil bild.. :love:


Beroende?

Hejsan! Sitter nu i bilen och ska köpa frysta bär, börjar bli smått beroende av dom.. Så sjukt gott! Amanda läser ju min blogg och hon testade, och tyckte det va gott. Så benjamin, inte bara jag som är "konstig" nu :D Hörs senare. Puss! :love:


Hemåt!

Hejsan! Sitter i bilen nu, kör ner i vår gata nu så stack från thaitemplet för ett tagsen. Har typ sovit haöva vägen och sen snackat med Elias. Han är så söt :D men ska ut ur bilen nu. Puss! :love:


Thaitemplet

Hejsan! Helt otroligt att jag är vaken nu.. Är i eslöv i thaitemplet med familj och vänner. Fick gå upp 8.00 men ändå rätt värt ;) mysigt ställe ju. Men hörs senare. Puss! :love:


BILDEN SOM SKULLE MED FÖRRA INLÄGGET


Frysta bär!

Sitter nu i soffan med en sovande lilla syster och mamma o pappa. Drack en kopp varm o'boy för någon timme sen och nu ska jag äta lite frysta bär ;) Puss! :love:


Bilderna som skulle vatt med i förra inlägget.


Slush


Hejsan! Sitter med underbara amanda på kubik och ska snart ha slöjd. Fixade en slush på vägen hit också, gott! :D man kan ju inget annat mer än att njuta av vädret? ;) Puss! :love:

Cheka hennes blogg, den är bäst!

www.amandaandell.devote.se


Slush

Hejsan! Sitter med underbara amanda på kubik och ska snart ha slöjd. Fixade en slush på vägen hit också, gott! :D man kan ju inget annat mer än att njuta av vädret? ;) Puss! :love:

Cheka hennes blogg, den är bäst!

www.amandaandell.devote.se


helg?

Hejsan. Fredag i morgon, och jag vet inte vad jag ska göra.. Redag helg i morgon! Har inte ens tänkt på de, så har inte planerat helgen alls :( HÖR AV ER OM NI VILL SES ! :D
haha, men aja. just nu sitter jag och äter lite choklad, smar med amanda och drogar facebook (vad annars lixom).
Innan idag kom jag på en sak jag alltid gör när jag ska skicka emoji smilisar, ist för att skicka en så skickar jag två smilisar.. haha, inte ALLTID med oftast.
Aja, vi får höras senare, och så hoppas vi på att jag inte blir sjuk. Både min lille bror och pappa är de, och blir jag sjuk så är min helg förstörd. Puss! :love:

Slut.

Påväg hem nu efter skolan. Sista lektionen va idrott, fast va bara fotboll så inte jätte jobbigt. Hållt på med de innan ju :) när jag o my kom till knutan mötte vi ricce. Kramade om han snabbt och my skaka hand med han. Snacka lite snabbt innan han skulle till sitt tåg. Men måste dra till tåget nu. Puss! :love:


No lektion.

Hejsan! Är nu klar med no uppgiften typ.. ska bara renskrivas sen är de klart! :D tror jag ska försöka gör de snabbt så jag slipper de sen :) Puss! :love:


Gomorgon skolan

Hejsan! Sitter nu i skolan helt själv och längtar tills dagen tar slut så jag kan åka hem och mysa ner mig i täcket! :D somnade ändå rätt glad igår, fick svar på en fråga jag gått och tänkt på länge så de känns bra :D smsade lite med en person, kan inte skriva vem för då vet jag att mina vänner blir lite "sura" men kan inte släppa taget bara sådär. Nu ska jag lyssna vidare på musik så hörs vi senare. Puss! :love:


Ae..

Alla bilder lagga sönder , verkligen. Blir haöft sur faktiskt. NATTI!


corss och massa lagg..

Hejsan! Ligger nu i sängen och ska sova. De lagga sönde innan så därför bilderna blev som dom blev.. :( men i alla fall, när jag kom hem tog jag de lungt, sen stack jag ut med min lille bror jag körde cross, hih! Jätte kul, älskar verkligen att köra.. :D tog även lite bilder och så, natti! :love:

bild på bror , mig , mig & bror och en "gullig" bild på mig efter åt .. ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198023475.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198023502.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198023558.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198023579.jpg" class="image">


Inlägg som skulle laddats upp vid 13.00

Hejsan! Sitter på donken med mina underbara vänner och felicia. Tyvärr måste vi dras med henne.. :( nää, bara skoja :D men slutar ju tidigt idag, 12.20 så de känns bra :D ska hem sen och bara ta de lungt, typ sova :D men men, nu ska jag sociala med mina vänner! :)

i skolan & at donken! :thumbup:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020841.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020976.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198020983.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021270.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021361.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021361.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021361.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021361.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021368.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021368.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021368.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021368.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021517.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021517.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021517.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_198021517.jpg" class="image">


Letar länge utan att finna svar, på jordens alla hav.

Hejsan! Efter skolan idag stack jag hem till felicia. Åt massa godis och sov efter de, så nu känner man sig sådär tjock.. :O men man lever bara en gång, right?! ;) Men ska typ fortsätta snacka med Elias nu och lyssna på musik! Natti! :love:


Magen.

Hejsan. Sitter nu i skolan och har sjukt ont i magen.. Vill hem till min säng igen och bara mysa och ha helt mörkt i rummet.. Hoppas dagen går fort! Puss! :love:


Vill ni döda mig?

Det är min fråga till lärare och fröknar och rektorer över hela jorden.. Börjar kännas som de faktiskt :(
I alla fall, jag och felicia gjorde något hel dumt.. warapon och benjamim va också med på de ett tag men ah.. Jo de är såhär att jag och felicia dygna från igår till idag, alltså vi har inte sovit inatt med andra ord.. Men är ändå rätt pigg och så men får se hur länge det håller i sig.. Har precis ätit lite, usch. Gillar inte att äta på morgonen.. Men vad gör man inte för att överleva? Nu ska jag börja göra v mig också, kanske ska sätta i dom färgade linserna idag? ;) Puss! :love:


De finns ingen människa som är ful, bara människor med olika smak.

Hejsan! Är inte alls trött faktist, men måste ändå försöka sova snart. Ska försöka komma upp tidigt och så i morgon så att jag kan gå och lägga mig i normal tid, skola på tisdag ju för oss här i skåne.. :(
Just nu halv ligger jag i sängen och lyssnar på musik och snackar med Benjamin som kollar på något program där dom slår varandra och sånt.. Så vi snackar lite om de. :) Haha, nu låter vi som sånna sjuka människor, men vi tycker faktist synd om dom som blir misshandlade osv.
Men nu måste jag bara dricka så vi hörs i morgon för tror detta blir mitt sista inlägg för idag :) Puss! :love:

gästinlägg

Ja det är jag som är med i Emmas dåliga videoblogg ;) Hur som helst så frågade Emma om jag ville göra ett gästinlägg, så varför inte.. Hade också en blogg, dock är den borta. Eller den finns kvar men jag bloggar inte för det är tråkigt. 
Som ni vet så är jag & Emma låtsassyskon och hon älskar mig otroligt mycket :') Vi har bäst humor i världen. 
Igår satt vi och skrattade åt "havremoppe" så då betyder häst på norska för er som ville veta. 
Sen så eksospotte som Emma en gång nämnt i något inlägg.. det betyder avgasrör. Ville bara att ni skulle veta :) 
Right now ------> avlider.  Min mage gör ont, så jag har legat och sparkat på min lillebror Dennis som sitter och spelar xbox. Tycker det känns bra att sparka lite nätt på honom när man har ont, för han lixom bryr sig och slår mig på fötterna, det är dock inte lika roligt. 
På tisdag börjar vi skåningar skolan medans vissa andra i Sverige har lov hela veckan tror jag? SKönt för er då. 
Därför ska jag passa på att vara uppe så länge som möjligt, och sedan sova hela dagen imorgon. 
Tyckte att detta var ett riktigt meningslöst inlägg. 
Btw, ni får kommentera Emmas blogg lite mer. Hon har inte fått en enda kommentar sen hon började :o Tycker lite synd om henne faktiskt.
Tack för mig :)
Jag & EMMA


Målat naglarna.

Hejsan! Inte bloggat idag men har inte haft så mycket att skriva om.. Men vaknade vid ett och då hade jag snoozat (stavning) sen elva. Så va bara att gå upp och göra pannkakor med warapon som hon tjatat om sen inatt ;) efter de duscha jag och gjorde v mig, målade även naglarna rosa! :D bara älskar rosa.. ;)
Just nu sitter jag i soffan med warpon som kan alla reklamer eller kommenterar dom.. Hon är rolig hon ;) Kollade på djunglens drottning eller något sånt för ett tagsen, skrattade faktiskt :) men nu har jag inget mer att skriva om. Puss! :love:


Första videoinlägget / videobloggen.


BÄR!

Just nu sitter jag och äter mina älskade bär.. Puss! :love:


Tönt Warapon.

Hejsan, Warapon kom hem till mig för ett tagsen. Så lyssnar nu på musik och sånt medans hon är där nere och töntar sig.. :D Smsar även med felicia och lite sånt. Har bett mina föräldrar köpa med frysta bär&hallon mix och vanilj yogurht (stavning) så att jag och warapon kan göra smoothie. :)
Men har inget mer att skriva nu. Puss! :love:

Vad händer idag?

Hejsan! Gick och la mig ganska sent igår, men bloggade inte? :O aja, snackade med benjamin och kollade klädernoch lite sånt :) Just nu är jag ensam hemma, min bror är hos en kompis och mina föräldrar + lilla syster är i malmö och kollar pappas finger. Ska snart gå och duscha sen får jag se vad som händer idag :) Puss! :love:


SEGT

Hejsan! Idag har jag bara varit hemma, tagit det lungt. :)
Har även snackat med Benjamin hela dagen efter som att han va ganska nere..
Kollar just nu på jackor, kan inte riktigt välja vilken jag vill ha, väljer mellan 4 stycken, kanske lägger ut dom sen ? ;) men får se. Nu ska jag lyssna vidare på musik, hörs senare. Puss! :love:

Hemma.

Hejsan! Är nu hemma och har duschat, ätit och till och med städat! :)
Att städa är det värsta jag vet.. Men vem vill ha ett stökigt äckligt rum? så vad gör man inte då..
Sitter just nu med min lilla syster som väljer musik och sånt, just nu har hon valt den sämsta låten hon kunde hitta tror jag, den finns inte ens med på min lista så hur hon hittade den vet jag inte :O
Hörs senare, ska försöka få tag i Warapon nu och höra om hon kanske har lust att komma hit och kanske göra smoothie och äta bär? :) Puss! :love:
Bjuder på en nytagen cambild på mig och min lilla syster. Usch, helt ofixad..

Fortfarande trötta.

Godmorgon! Felicias mamma kom och väckte oss vid tolv efter som att felicia ska iväg vid ett. Så sitter nu och väntar på min bror tommy som ska hämta mig. När jag kommer hem ska jag direkt gå till duschen, är verkligen ett måste nu! Sen ska jag se om någon rolig människa vill ses :) Puss! :love:


Två trötta cheyer!

Godnatt sötisar! Är hemma hos felicia nu efter en galen kväll, är helt slut. Mina fötter är iskalla och jag vill ha godis.. Ska äta (kränga) de i morgon när jag kommer hem ;) Puss! :love:

Kommer lite bilder i morgon, orkar inte lägga upp dom nu.. ;)


de är inlägget som är de viktiga inte rubriken.

Hejsan! ligger just nu i sängen och väntar på felicia som kommer om typ en halv timme. Snackar även med Razmus och Johan som hjälper mig med vad jag ska ha på mig ikväll och hur jag ska ha håret. Jag och felicia ska ju iväg kväll, berättar vart senare, och tror de kommer komma massa bilder.. :)
Men måste snabba mig ut i duschen nu om jag ska hinna, så hörs senare! Puss! :love:

In the bed.

Liggen nu i sängen och ska sova. Inte riktigt bestämt vad som händer i morgon, men mer om de i morgon :)
Sen har uppdateringen seriöst sögit men kommer ändras på och kommer komma tips osv, lovar..
Så fortsätt läs och sprid! Puss! :love:


Kolla in!

Kolla in den här tjejens blogg! Hon har super fina smycken så in med er och kolla! :D

Http://www.Jewelryandagony.blogg.se


klar för idag.

Hejsan! Är typ nästan helt klar nu, ska bara byta rss ikon igen i morgon, blev inte helt nöjd där faktist.. :(
sen ska jag kanske byta header? känns lite som att den jag har nu inte passa in, men vill ha kvar den också.
tycker den är så JÄVLA fin.. :D De va Julia Lilje som va super gullig och gjorde den till mig, super söt den tjejen alltså ! :D
Men iaf, det får bli i morgon eller någon annan dag. Vet faktist inte vad jag ska göra i morgon, vill iaf hitta på något. Känns lite :thumbdown: att sitta inne på lovet? :O
men mer om de i morgon, och uppdaternigen ska bli bättre, lovar. Puss! :love:

BLIR JAG NÅGONSIN KLAR ELLER?!

Hejsan, kom hem för ett tag sen och har ätit och lite sånt, riktigt gott.
känns just nu som att jag aldrig kommer bli klar med designen :( inget blir som jag vill ha de.
men om jag blir klar idag så lovar jag att lägga upp något tips eller kanske en snygg outfit? :) får väl se, kolla in senare så kanske de kommit upp något? ;)  PUSS! :love:

Fortsättning.

Fortsätter med designen senare. Sitter just nu vid busshållsplatsen på väla och väntar på felicia. Gick av bussen för ett tag sen. Och med den turen jag har så tappa jag en tampong på bussen, framför alla. :( men måste dra nu. Puss! :love:


Fortsättning.

Fortsätter med designen senare. Sitter just nu vid busshållsplatsen på väla och väntar på felicia. Gick av bussen för ett tag sen. Och med den turen jag har så tappa jag en tampong på bussen, framför alla. :( men måste dra nu. Puss! :love:


nu så.

nu ska jag verkligen göra detta med designen. inget kan stoppa mig! inte ens du lilla warapon. sug bajs.
nää men usch vad är de för språk jag använder? :O
HAHAHA, nää men nu ska jag göra om designen. Puss! :love:

hinner inte.

hinner inte ändra designen, tar ju ganska lång tid ändå att få in allt rätt osv.. kanske får be min syster göra de ändå? och efter som att jag vet att du läser min blogg warapon så ska du smsa mig när du ser detta! :D
men måste dra och duscha osv nu. Puss! :love:

2 april 2012.

Hejsan! Ska börja med att berätta om kvällen igår.
Stack hem till cassie där hon plattade håret och lite sånt. Tog sen bussen mot stan och bytade till en annan. Mötte upp jontish och ricce :) stack till affären där ricce skulle ha chips, tog ju ett tag för han inte kunde bestäma sig för vilka.. haha :D stack sen hem till ricce och tog de lungt, innan min pappa hämta mig.
ja, de va typ kvällen igår då typ ? :) idag ska jag fixa designen, eller ja börja för ska till tandläkaren vid halv fyra..
får väl hoppas på att de går bra. :)
sen måste jag bara berätta, i morse när jag vakna och kollade i speglen såg jag att mitt ena öga är helt svullet :(
har ju inte gjort något? riktigt jobbigt.
men nu ska jag faktiskt börja på designen så vi hörs senare? Puss! :love:

Tro på dig själv så kan inget stoppa dig.

Blir bara ett snabbt inlägg nu, berättar om kvällen i morgon istället. Skulle bara säga natti, Puss på er! :love:


ae.

Blir att fixa bloggen i morron ist, nu har internet inte gjort något mer än att segat för mig så skiter i de nu.. :(
men ska försöka igen i morgon så får vi se då ;)
ska nu göra v mig och sedan dra och träffa cassie ! :D inte träffat henne på riktigt länge, så ska bli riktigt najs ! :D
men måste dra nu, Puss! :love:

lär ta ett tag.

Hej, det lär ta ett tag innan jag är klar efter som att internet är ganska segt.. :( men hoppas på att de blir bättre snart. Typ de enda jag ville säga så.. Puss! :love:

förändring.

Godmorgon godmiddag sötisar! idag är ännu en sån dag där jag inte har något att göra.
Så har satt på musik som vanligt då? och ska faktist göra förändring här på bloggen! :D ska ändra i designen och sånt, ska bli lite kul med lite nytt, och går de åt helvete så får warapon göra om de när hon har tid, vilket jag kommer tvinga henne att ha i så fall ;) men nu ska jag försöka göra om och sånt, skriver senare. Kommer kanske upp tips om kläder, skor, eller något annat. Puss! :love:

RSS 2.0