oacceptabelt

Hejsan igen, enligt en "viss person" va de oacceptabelt att bara evelina va dagens coola blogg , så gör även
" DAGENS HÄFTIGA BLOGG "
och dagens häftiga blogg blir inte mindre än WARAPON GRANAT!
alltså min låtsas syster, som är mest störda människan med tre ben (menar inte med snopp). Men älskar ju henne ändå :love: hennes blogg är grym så gå in och kolla den för fäään.

klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :love:




dagens coola blogg.

Dagens coola blogg, de blir Evelina Lennberger som är en sjukt söt tjej! :D
Kännt henne sen helsingborgs festivalen. Och ångrar inte en sekund med henne!
Hon är underbar, har nästan alltid ett leende på läpparna, får en att skratta, är maxat blond och helt amazing!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :love:

Redan uttråkad..

Hejsan! nä jag tänker inte börjar detta inlägget med "Shao!" ;) Kom hem för typ 1 och 1 halv timme sen och är redan uttråkad! :O Jag måste alltid ha något att göra känns det som tyvärr, ganska jobbigt.. :( men men , nu ska jag tänka posivtivt. Har ju trots allt min mobil, data och musik i högtalarna så borde klara mig, right? ;)
Ikväll blir de nog bara att sitta hemma, har ju hela lovet på mig att hitta på mig saker så om jag tar de lungt nån dag gör ju inget :)
Senare ikväll har jag bestämt mig för att lägga upp "DAGENS COOLA BLOGG" häftigt va? tänkte väl de. :D
Men nu ska jag dra ner och ta något att äta, börjar bli hungrig. Bara ätit frukost idag, som jag åt vid typ 2.. haha, LÅT MIG ÄTA OCH BLIG FET! :D Puss! :love:

Lördag 31/3-12

Godmorgon! Ligger just nu bredvid felicia som halvsover.. Har ont i magen så blir nog att åka hem sen och bara ta de lungt idag.. :( felicias mamma kom precis in och sa att klockan snart va tolv och att hon hade köpt birka.
Birka är en typ bulle eller ah typ för er som inte visste de. :) skriver mer senare. Puss! :love:


Inte idag.

Shao! Blir inga bilder idag :( Kanske en på shortsen, men lovar inget. Sitter just nu hos felicia och segar, har inte mycket att göra så ah.. Men ska byta om lite snabbt nu så hörs senare. Puss! :love:


Nu ska jag ta min resenärs väska och gå.

Shao! Sitter nu på bussen med felicia påväg till henne. Skolan idag va okej (kan aldrig bli bäst). Skrattade som fan och fick stanna kvar och göra klart på slöjden, men efter som att felicia sprang runt blev hon aldrig klar. Men jag blev! Gjorde klart mina mini shorts som de kommer bild på senare. Efter skolan stack vi hem till felicia och lämnade hennes väska och stack sedan hem till mig. Åt och packade mina saker och ja nu sitter jag på bussen. Såg precis en kundvagn. Ska ta massa foto ikväll så kommer lägga upp dom :)

Usch, känner att jag måste uppdatera oftare så de inte blir sånna här långa inlägg.. :( hörs senare. Puss! :love:


Godis is my life.

Shao! Asså uppdateringen är ganska kass, eller vad säger ni? :( men ska ändra på de :) helt slut nu faktist, känner hur mina ögon vill stänga sig. Men i alla fall, idag har jag haft en seg skoldag, och efter de hade jag dom yngsta simmarna att lära simma.. En unge hade bajsat i vattnet. Hur fresh? :O Blää. När jag kom hem packade jag upp och stack till linus, en vän som bor en liten bit längre bort :) Kollade när han spelade sen en bit av en film och så :) känner mig riktigt tjock som ligger här och äter godis.. Har godis i de bordet bredvid sägen, inte smart.. :( Får sluta äta såhär mycket godis .. Hörs i morgon. Puss! :love:


Snygging.

Sitter på bussen med felicia nu. Sov hos henne inatt och igår va vi hos en vän :) stressade ganska mycket i morse men värt de, fick ju äta frukost på donken ;) på ena sidan om mig har jag felicia och på andra sidan världens snyggaste kille :D typ dör lite, fast nää men ah. Ni fattar ;) men i alla fall, börjar 8.45 idag vilket är ganska chill :) hörs senare. Puss! :love:


Pepsi max.

Shao. Sitter hos felicia just nu och chillar. Har haft grymt kul idag. Skrattat så jag har haft ont i magen, nästan kissat på mig till o med. :D riktigt kul! Hade simning idag, typ dog. Fast nää, men överlevde och mår toppen så de är bra :) men ska dra nu, ska faktiskt på toa. Puss! :love:

lilla söta felicia.


Farmor och sånt.

Shao! Fick gå tidigare från pjäsen för jag skulle iväg, underbart! :) köpte även glass efter som att vädret va hyfsat fint idag :D men läste på en blogg att de ska snöa till helgen? Hoppas bruden som la ut de har fel, ganska pinsamt om de intr gör de för henne. HON VET VEM HON ÄR OCH HON LÄSER MIN BLOGG! ;) men men, stack till farmor vid fem och åt middag, riktigt gott va de! :) va så snäll mot min lilla syster så guck ut och gungade med henne på en lekplast lite längre bort efter maten, inte undra på att hon älskar mig? ;) men ska snacka vidare med benjamin nu och sedan sova. Puss! :love:

Blir inga bilder eftersom att de kaosar.. :(


Kyrkan.

shao. Sitter i GA kyrkan och kollar på någon jesus pjäs.. Inte alls kul men bättre än lektion ;) Sitter mellan sofia o wilma. Hörs senare. Puss ! :love:


Liiiiiv.

Shao. Sitter här och har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra och får ingen hjälp. Satte mig och ritade istället :) puss! :love:


Emma :love: Felicia


No lektion.

Shao! Påväg in på no lektion så hinner inte skriva så mycket. No läraren är med 9:orna i sälen så vi ska ha bild läraren nu.. får väl se om de kommer gå, tvekar.. Men hörs senare. Puss! :love:


Tejer faller in i din lek. Men en dag faller du för någon, som redan kan din lek.

Shao! Ligger i sängen nu och snackar med maxine på facebook. Riktigt tofft! :D har sovmorgon i 1 timme i morgon, skulle igentligen va två men ska göra prov :( bara att hoppas på att de går bra. Ska dejta kudden nu, inge älskande idag tyvärr :( men går nog bra ändå ;) Puss! :love:


Ny vecka dådå.

Shao! Sitter nu i soffan och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan köra. Han ska köra mig till skolan för er som inte fatta de :) Somnade ganska sent igår men känner mig ändå ganska pigg nu. Sov ju ändå 2-3 timmar igår när jag kom hem. Men ska dra nu, hörs senare. Puss! :love:


Some one loves you.

Shao! Ligger i sängen nu och ska snart sova. Köpte en "coconut body butter" som jag tagit på hela kroppen ;) luktar riktigt gott, ett tips till er alla att köpa en sån ;) måste skart till ullared igen, fick inte med allt som jag behövde där. Nu låter det som att jag är en sån luffare som bara köper saker "som är billigt". Men så är de inte, men när de finns för lågt pris så varför inte köpa de? :) men nu ska jag älska med min kudde så natti natti på er. Puss! :love:


Bilen igen.

Sitter nu i bilen igen påväg tillbaka hem. Riktigt trötta och mätta är vi efter att vi sprungit runt och ätit på burger king ;)
Men fick i alla fall med mig lite saker hem :) köpte även ganska mycket till min bror, blev mer kläder till han än till mig :O men så är de ibland ;) vi tappade även bort vår vagn ett tag men det ordnade sig :) nu ska jag fortsätta äta choklad så hörs vi senare då jag även kan berätta vad jag köpte? ;) Puss! :love:


I bilen..

.. med en sovande felicia påväg till ullared. Är typ framme om kanske 20 min eller något sånt. Vet inte riktigt vad klockan va när vi körde. Körde lite senare än vad vi skulle så ah :) men vi hörs senare för nu vaknade lilla felicia igen. Puss! :love:


Ullared dagen.

Shao! Vaknade för tio minuter sen och ska bara göra v mig snabbt. Vi åker ju vid 10.00 så får snabba lite ;) skriver mer när jag sitter i bilen. Puss! :love:


All amercian orgy.

Shao! Stack och hyrde film innan med felicia. Blev all american orgy. Ganska bra ändå :) . Nu ligger vi i sängen och ska sova, om de nu kommer gå efter som att jag ligger och sjunger och tänder lampan hela tiden ;) men hoppas att får sin skönhetssömn så hörs vi tidigt i morgon. Puss! :love:


Tråk.

Shao! Sitter hemma hos felicia och hon lägger in låtar på sin brors spotify. Har inte gjort mycket idag. Åkte hem till felicia , fikade sen kom min store bror och hans kompis och lämnade pengar. Stod även och snackade med dom ett tag, kul :) har inte gjort mer idag, känns som en lite halft kass lördag men men :) kanske drar o hyr film senare eller något annat kul. Vet inte än. Ska ju upp ganska tidigt i morgon för ska till ullared och shoppa lite. Ska inte handla sådär jätte mycket, ska spara pengar till somaren då jag ska släppa löst på pengarna. Mycket roligare att köpa somriga kläder, typ shorts och sånt :D men hörs senare. Puss! :love:


Lördag 24/3-2012

Shao! Ligger fortfarande i sängen och vaknade för ett tag sen. Vaknade före felicia, vilket inte är vanligt ;) kvällen igår va toppen! :D började med att jag o felicia fick skuts in till stan och häntade ut biljetterna. Stack sen och mötte upp warapon och stack och köpte redbull till mig. Godaste drickan ever? :D gick sen tillbaka till bion där vi mötte upp mike och oliver sedan gick vi vidare till max där vi stannade ett tag. 20.15 gick vi bort till bion och då mötte vi även upp karro och hennes vän sofia som tydligen skulle kolla bio med oss, trevligt :) köpte popcorn och fanta sen gick vi in och satte oss. Jag o karro snackade mest så såg inte sådär jätte mycket av filmen men de jag såg så tyckte jag den va bra. :)
Idag ska jag och felicia dra till henne och sova, vet inte om de blir på västergård eller i stan men får se sen :) men är grymt hungrig nu så ska försöka få liv i felicia så vi kan gå ner och äta! :D Puss! :love:


Fredagkvällen!

Shao! Denna fredag kväll ska jag ju på bio. :D ska bli kul och så, ska se "hunger games" så hoppas den är bra! :D sitter just nu i bilen med mamma, pappa , linnéa och felicia påväg till bion där dom ska släppa av oss :) eller ja, mamma ska följa med och hämta ut en biljett så att felicia fick sitta bredvid oss andra :) hörs senare. Puss! :love:


At the skola.

Shao! Sitter nu i skolan med evelina, sandra, anna , sophie, tekla, wilma och yara. :) även nellie kom nu. Har snart matte prov, sådär taggad till de men hoppas på ett bra resultat! :D hörs senare. Puss! :love:


Ibland måste du stanna upp, för att se vart du är påväg.

Shao! Har ju sovmorgon idag så min mamma kör mig senare :) Efter hon lämnat mig ska hon och min lilla syster linnéa vidare till malmö och hämta pappa :D
Min dag idag blir riktigt bra tror jag. Skola, väla, hem med felicia och göra v oss, bio med några andra (kan skriva vilka senare) och sen sover felicia här :) hoppas alla får en underbar morgon och dag så hörs vi senare. Puss! :love:

En syskon bild såhär på morgonen.


En skön kudde gör livet mycket lättare.

Shao! Ligger nu i sängen och ska snart sova. I morgon är de skola, men har sovmorgon till 10.00 så känns rätt ok :) nu ser min kudde såhääääär skön ut så måste bara lägga mig på den nu, natti. Puss! :love:


Bilfärd.

Shao! Påväg hem nu. Sitter i bilen o lyssnar på musik, känner mig as ball! :D I morgon är de skola igen för mig, helt ok med tanke på att jag har sov morgon + chill ämnen i morgon. Svenska, matte och slöjd. :D prov i matte i morgon också, men de går säkert bra. Hade 26/27 på grunderna så ;) haha nää men känns bra :) hörs senare. Puss! :love:

En kass mobil bild..


Ingen tid.

Shao! Har inte haft någon tid idag att blogga efter som att jag sov lite extra. Men mötet idag gick bra osv och efter de åkte vi o hälsade på pappa. Är här hos pappa nu faktiskt. :) han kommer att komma hem i morgon vid lunch tid, är i skolan då så kommer inte va hemma när han kommer :( men träffar ju han när jag kommer hem. Skriver mer sen. Puss! :love:


FEL

Shao! Blev fel när jag länka warapons blogg. Hennes blogg är
www.baarreh.blogg.se
Så nu är de rätt. Puss! :love:


Störda warapon.

Shao! Snabbis inlägg här nu då innan jag somnar! Tycker ni kan gå in på warapons NYA blogh nu direkt och kolla. Och gud nåde den som inte gör de ;)
www.barreeh.blogg.se
Ska sova nu, natti. Puss! :love:


Ledighet.

Shao! Sitter nu i sängen helt ny duschad och smsar och lite sådant. Är ledig imorgon , varför tänker jag inte skriva idag utan en annan dag. Men kan säga att de är ett typ möte. :) men ska städa och lite sånt på mitt rum sen bara ta det lungt. Puss! :love:


Pizza.

Shao! Har precis gjort pizza med min lille brot linus som vi snart ska kränga, den är i ungnen just nu :) måste dra nu annars blir pizzan bränd och då skulle jag bli riktigt arg. Och de vill jag inte ju ;) hörs senare. Puss! :love:


Skärpning.

Shao! Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik :) riktigt gött väder är det idag, blir ju på toppen humör! :D ska snart iväg med mamma , linus och linnéa och fixa en sak, kommer inte ihåg vad de heter. Och senare ikväll kommer pappa hem tror jag :D men ni får ha de gött. Puss! :love:


Idag va en dag, i morgon kommer en ny.

Shao! Ligger i sängen nu och kom hem för ett tag sen. Har duschat och så. Pappa mådde ganska bra och hade fått smärtstillande, dom ska operera han i morgon då dom ska ha bestämt om dom ska sy fast fingret igen eller om han ska amputera det. Usch, va verkligen inget kul att åka till sjukhuset och hälsa på pappa för att sedan åka hem igen :( men förhoppningsvis kommer han hem i morgon kväll. :D men måste sova nu, skola i morgon ju. Puss! :love:


Sjukhuset

Shao! Inte bloggat idag, kaos. Efter skolan ringer pappa mig och säger att dom är på sjukhuset för att pappa skadat sig LITE. Men efter ett tag ringer min mamma o berättar att de är hela fingret som är av :( så sitter i bilen nu påväg till malmö efter som att han ska opereras där. Hoppas verkligen de går bra! Älskar ju min pappa, big love to him! :love: hörs senare. Puss!


Rubriken försvann.

Shao! Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har sovmorgon till 10 i morgon, fett underbart! :D i morgon ska jag även göra ett inlägg med lite musik som är bra! :) (enligt mig då) hörs i morgon. Puss! :love:


Hem och plugg.

Shao. Sitter just nu hemma och ska snart plugga till no provet och matte provet denna veckan. Kanske inte blir att jag gör no provet denna veckan efter som att jag är ledig på torsdag när vi skulle haft de. Men de fixar sig :)
Ska nu plugga och lyssna på lite musik och ta de lungt så hörs vi senare. Puss! :love:


Lunchrast.

Shao! Har nu lunchrast och har de i 5 minuter till så då passar jag på att blogga. :D Lyssnar nu på musik och springer runt och dansar som fan. Underbart väder idag ser de ut som men inte varit ute sen typ halv åtta så vet inte. Men måste dra nu, hörs senare. Puss! :love:


Måndag, denna bajs måndag.

Shao! Sitter nu i skolan och har riktigt tråkigt , är hungrig och trött. Har håla fram till 10.10 sen har jag matte. Intresant va?! :D tänkte de också.. Vi hörs senare. Puss! :love:


Godernatter.

Godnatt alla söta läsare! Hoppas ni sover underbart inatt för de ska nog jag göra ;) har precis duschat så känner mig fräääsch och såhäääär otaggad till skola i morgon (vilket nog alla sveriges ungdomar gör just nu?). Hörs i morgon. Puss! :love:


Du är vacker när du ler, jag vill bara ha dig mer.

Shao! kom hem för ett tagsen så har ätit och så nu med warapon. Vi ska snart köra henne hem. :( Kommer sakna min störda lilla eksospotte. vad de betyder säger jag inte. men de är norska iaf :D
Ikväll ska jag duscha, och bara ta de lungt, kanske ta en toy? :D usch , gillar inte den reklamen dom gör för toy asså. vem kommer på att döpa ett tuggummi till toy? toy är liksom leksak på engelska? :O
aja, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara ta de lungt, snacka med lite folk och njuta av denna sugiga söndag kväll. skola i morgon ju :( dö, skola dö.
hörs senare. puss! :love:

Vart är de fina vädert?

Shao! Är just nu i stan med warapon pch william. Riktigt dåligt väder är de :( blir ju arg och deprimerad på samma gång.. Jobbigt. Ska gå in någon stans nu och värma oss så vi hörs senare. Puss! :love:


Lalalala

Shao! har precis gjort v mig och så ska snart dra ner och be om skjuts till william. Blir att jag och warapon träffar han idag :) Äh, orkar inte gå ner så warapon får göra de, det är ju trotsallt hon som ville att jag skulle följa med och träffa han :) Vi hörs senare sötisar. Puss! :love:

Ny header. ÄNTLIGEN!

Shao babe's! Har äntligen en super snygg header som min fina vän Julia liljegjorde till mig hennes blogg hittar ni här. Tyckte den va riktigt fin, och jätte gulligt av henne att hon tog sin tid!  Just nu smsar jag med Julia, lyssnar på musik, snackar med elias och razmus på msn, chill! 
I morgon ska nog jag och warapon träffa william. kul!  hörs senare. Puss! :love:

bajs.

Har just nu väldans omoget tråkigt. Lyssnar på musik och dör med min syster av min lille brors fisar :(. Hoppas jag återuppstår som Jesus, "vinner över döden" och blir lika känd. Hur asum hade inte de vatt? ;)
Men men , tog typ 3 bilder med min lilla syster tidigare ikväll när jag och min andra syster passade henne.
Silken kväll det varit.
först : linnea ( min lilla syster som vi passade ) spyr över warapon ( min andra syster ) och min
säng och de rinner ner på golvet.
sen : sprutar linnéa massa sån doft sprey rätt ner på golvet inne på toa så de bli en sån pöl.
efter de : så häller linnéa ut allt warapons vatten över bordet så de rinner ner på mattan och en filt.
och nu : min bror fiser så hela sverige dör. R.I.P !
men vi hörs senare om jag överlever detta. Puss !

Tjockt.

Shao! Tjockar mig just nu med glass med varma hallon på :) riktigt gott är de, ni skulle bara veta ;) måste även berätta att jag dubkar musik med öppet fönster så när jag kommer upp på mitt rum står de typ 4 snygga killar lite längre bort i gatan och tittar upp på mitt rum och där kommer jag med glass och keps på min tofs.. Vadå pinsamt? Men men, hörs senare. Puss!


On the maxi

Shao! Är just nu inne på maxi med min lilla syster och min stora syster och min mamma :) har köpt godis och lite sånt gott så nu ska vi dra till kassan och hoppas på att de inte är en sur tant som sitter där :D puss!


åh.

Shao, ligger just nu och lyssnar på warapon som snackar om något tjej som lagt ut en bild när hon trycker upp två fingrar i "underlivet" och sedan säger att hon inte gjort de. Lite kul faktiskt. :D
Snackar även med Benjamin på facebook och några fler, smsar och lite sånt. Och såjkart så lyssnar jag eller ah vi på musik. ;) Har riktigt ont i nacken, vet inte varför? haft de i några dagar nu. Sen onsdags tror jag :( Jobbigt.
Tidigare ikväll så åt jag och warapon sånna bär och mango som va fryst, börjar bli beroende :O
Men vi hörs senare, kommer komma ett "info" inlägg om mig senare. Har inte riktigt orkat göra det bara. Puss!

Pannkakor.

Shao! Har precis gjort pannkakor. Riktigt goda! Puss!


Smoothie.

Shao! Sitter just nu med min syster warapon (som är störd) och har gjort smoothie.
Ingredienser :
Smultron yogurth blandat med lite mjölk. (för att få den rinigare)
1 paket fryst frukt.
1 tsk kakao
2 msk o'boy
2 isbitar.

Sen är de bara att röra om! Hörs senare. Puss!

 

 


Helg.

Shao!
Är påväg till bussen nu och har prexis haft slöjd på kubik. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska in till stan sen med amanda (i min klass) till stan och äta glass med hennes familj :D härligt väder idag också ju så får ju passa på ;) Om de inte blir något med amanda så ska jag bara sitta hemma, äta frysta bär och mango och ta det riktigt lungt ! Hörs senare. Puss!


Sängen jao!

Shao! Ligger nu nerbäddad i sängen och har redan borstat tänderna och allt! :D har ont i muskler jag inte ens visste att jag har, hade ju hårt idrottspass idag + simning efter de, sen tränade jag lite med felicia igår. Känner mig så duktig :D innan när jag höll på med fotbollen så hade jag ändå ganska bra kondis, men nu är den kaos, men håller på att ändras på! :D natti natti hörs i morgon (tror jag i alla fall) Puss!


Pallar inte.

Pallar inte blogga hela tiden så kommer göra det när jag pallar :) just nu äter jag frysta hallon och mango, verkligen super gott! :D men vi hörs senare. Puss!


Prov.

Shao! Sitter just nu i skolan och har precis gjort prov. Känns ganska okej faktiskt men kan ju inte va säker ;) jag får gå om 5 minuter. Eller ja, fick tydligen gå nu så går och bloggar samtidigt :D men nu ska jag käka lunch, hörs senare. Puss!


ähm.

Shao! Sitter hemma hos felicia nu. Ska skart plugga, prov i so i morgon :( skolan tar över mitt öiv, antingen är jag i skolan eller pluggar :( hörs senare. Puss!


Simning

Shao! Sitter med amanda, nellie och tim och kollar på när resten av vår klass har simning. Jag är inte med för är förkyld. :( lyssnar i alla fall på musik och tar de chill. Om typ 25 min slutar simningen och då är det lunch, men ska va snäll och vänta på underbaraste felicia :D skriver mer sen. Puss!

Alla på bilden går inte i min klass utan några är sånna från typ mesopotamien..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380298/images/2012/pic_193846692.jpg" class="image">


Okej då..

Blir ett sista inlägg. Kunde inte låta bli att stå kvar i duschen lite för mycket extra så nu är jag mega trött :( men ska sova nu så jag får min underbara sömn! :D puss!


Baow chicka waow waow.

Shao! Ligger nu i soffan och tittar på "erik & mackan - knäcker den manliga koden" ska snart dra ut o duscha så jag känner mig riktigt fresh! :D Är riktigt trött idag så kommer nog somma tidigt så detta kanske blir sista inlägget för idag. Puss!


Vårkänslor.

Shao! Känns verkligen som de är vår nu! :) man blir ju riktigt glad så bestämmde mig för att gå hem från stationen istället för att ringa min mamma nittiya och be henne komma och hämta mig :D så just nu går jag med öppen jacka, solglasögon och musik i hörlurarna! :D hörs senare. Puss!


Blööö

Sitter i skolan och har tråkig no o fatta nada :( skriver mer sen. Puss!


Opassande rubrik?

Shao! Ligger nu i sängen och lyssnar på fett braig musik! :) Har lite panik just nu för blev lite osäker på om de va 08.45 elöer 09.15 jag skulle göra provet i morgon, men smsar någon i morgon o frågar :). Natti på er så hörs vi i morgon. Puss!

Ni får även en bild, sjukt rolig tycker kag ;)


Ingen uppdatering.

Har inte uppdaterat alls idag :( har varit helt slut men ska skärpa mig! :) Ska strax gå o duscha sen bara chilla resten av kvällen :D Har även prov i morgon 09.15 :( Så istället för att börja 10.00 så ska jag ta mig till skolan och göra prov 09.00 istället.. Aja, sånt som måste göras. Får tänka positivt, i alla fall försöka ;) Hörs senare. Puss!


Du är ljuset i mitt liv.

Hejsan sötisar! Ligger just nu i sängen med ett ljus tänt brevid, mysig! :D men ska snart blåsa ut de och försöka sova, skola i morgon ju.. :( Hörs i morgon. Puss!


Som en racerbil.

Blir ett smabbis inlägg nudå! Vaknade för någon timme sedan för att farmor ringde så snackade med henne ett tag sen somnade jag om igen. Vaknade för ett litet tag sedan igen men funderar på o sova vidare, är fett trött.. :( hörs senare. Puss!


Varför landa när jag flyger fritt.

Shao! Ska snart tvätta bort sminket och byta om sedan krypa ner i sängen och snacka med felicia :). Blev en toppenkväll, verkligen! :D tog bussen och mötte upp alexander som vi träffade innan idag och martin som går i 9an på min skola, sen drog vi hem till alex (ax som rapar och är fett grym!) Jag och felicia fick hans autograf på vars ett papper som jag ska spara reseten av mitt liv ;) alexander och martin drog efter bara ett litet tag men jag och felicia stanade kvar ganska länge faktiskt :D. Hörs i morgon mina kära sniglar. Puss!


Du måste stanna upp och tänka någon gång.

Shao! Har precis ätit så nu ligger både jag o felicia i hennes säng o nördar mobilen. :) Var och träffade nån kille som heter alexande innan, gullig pöjk! :) skriver mer sen när jag har något vettigt o säga. Puss!

Bild från när jag o felicia satt i bussen påväg till alexander.


Tamalaj.

Hejsan! Rubriken är något ord på thailändska jag har hört min låtsas mamma säga. Ligger i felicias säng hos hennes pappa i stan. Funderar på vad vi ska göra idag och lyssnar på musik :D Skriver mer sen. Puss!


Dancing in the dark.

Hejsan! Rubriker är nog de segaste som finns (efter skolan då såklart).
Men i alla fall, sitter just nu i soffan o kollar mtv och ska snart börja packa ner de jag ska ha med till felicia, ska till henne vid ett :) Ska göra ett inlägg om mig själv också lite senare. Typ var jag bor, hårfärg, ögonfärg, intresse och massa sånt. :) Hörs senare. Puss!


Pass.

Godmorgon! Sitter nu hos polisen i helsingborg för att göra pass. :) Känner mig ganska pigg faktiskt fast än att de ganska tidigt på morgon. Skriver mer senare. Puss!


Tårta.

Hejsan! ligger just nu i sängen med störda warapon och käkar tårta. Väldans gott. :D Blir sängen tidigt idag efter som att jag ska upp tidigt i morgon för att åka och fixa pass vid nio tiden i morgon på morgonen. :)
Morgondagens planer är ju då att fixa pass, åka hem och packa, dra till felicia och även sova där :) Vet inte vad jag och felicia ska hitta på ännu med något kaos blir de väl! :)
Bloggar nog ett snabbis mobilinlägg innan jag lägger mig. Puss!

Om en stjärna faller , blir det ett stjärnfall.

Shaaaao! Sitter just nu i bilen och har precis hämtat mina två syskon störda warapon och dennis. Efter som att dennis fyller år på söndag så ska vi nu åka till olika affärer och låta dennis välja present. Juste, kanske ska säga att vi ska fira han hos oss ikväll efter som att han ska fira sin födelsedag hos sin pappa, så ikväll blir de massa gäster. Skriver mer sen snyggingar. Puss!


nörd.

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering idag men har varit en seg dag så har inte haft så mycket o skriva om :( I alla fall, idag efter skolan har jag "kul i vatten" som dom på min skola kallar det för. Det är för dom som valt en profil som heter idrott och ledarskap så ska man lära sånna små o simma under 12 veckors tid tror jag de är? Inte jätte kul men funkar ju :) Efter det hämtade min store bror mig och vi stack en snabbis till väla för att köpa skärmskydd till min mobil och till hans iPad (som jag har lånat av han tills i morgon eller övermorgon :))
Har studiedag i morgon så ska få sova ut ordentligt då! :D Bloggar mer i morgon. Puss!


En halv kass mobilbild..


Godmorgon!

Godmorgon sötisar! Min låtsas mamma väckte mig för ett tag sen så ska snart göra v mig liiiite efter som att jag senare ska ta tåget till felicia. Skriver mer senare. Puss!


stereo hearts

Hejsan! Ligger just nu i sägen och lyssnar på stereo hearts och smsar felicia om vilket tåg jag ska ta till henne i morgon, ska till henne på morgonen så vi kan göra v oss tillsammans. Trevligt! :D Nu tog låten precis slut så ska byta och försöka sova snart. Sen så vill jag bara skryta lite om att jag har studiedag på fredag så i morgon är alltså sista skoldagen denhär veckan, asum!
Hörs i morgon så sov gott bebisar, puss! :D


at felicias place

Hejsan!
Ligger i felicias säng inne i stan och kollar när hon målar naglarna och snackar om helgen och massa annat. Vet faktiskt inte vad jag ska göra i helgen, men något kul blir de nog hoppas jag! :) Har inte så mycket mer att skriva nu så hörs senare, puss!


skolan

hejsan, sitter nu i skolan och har svenska, riktigt segt. Efter detta har jag simning sen lunch o efter de engelska sen slutar jag. :D
Skriver mer senare, puss!


halvdöd lama..

hejsan, tänkte bara säga natti nu efter som att jag är trött som en halvdöd lama eller något.. :( natti!


Första inlägget

Det här är då mitt första inlägg. Har bloggat innan men blev inte så mycket av de, men nu testar jag igen!
Halvligger just nu i sängen med datan i knäet och lyssnar på musik. Vet inte vad jag skulle gjort utan musik asså! Lyssnar på de flera timmar av dagen :) Men iaf, designen är kaoz just nu, men ska fixa de i morgon om jag hinner!
Ska snart gå och byta om hade jag tänkt och även borsta tänderna sen lägga mig i sängen, sätta på musik och smsa. Men kommer göra ett inlägg från mobilen (tror jag iaf) innan jag somnar, om inte så hörs vi i morgon. Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0