missuppfattning

Hejsan, detta är absolut sista inlägget här nu, tror jag.. 
men snackade med en kompis precis och hon trodde att jag hade bloggpaus fortfarande, men så är de inte. utan jag uppdaterar så ofta jag kan och har något att skriva om på nattstad. 
 
MIN NYA BLOGG!

NATTSTAD!

Hejsan sötisar! Har nu bestämt mig för och byta till nattstadSå detta blir som att jag börjar om. 
Tycker blogg.se har blivit mycket segare när man ska ändra i designen osv. så ja :) 
 
min nya blogg : www.nattstad.se/emmabergkvist 

funderar..

på och ta en bloggpaus, har även börjat kolla på andra bloggsidor, så kanske bytar till en annan än blogg.se.
visst blogg.se är bra men har bloggat här till och från i snart 2 år så vill testa något nytt, och blir de inte bra är de bara o byta tillbaka. not a big deal ;) 
så blir en bloggpaus nu i ett litet tag.
 
Kyss! :love:

Ikväll så!

Hejsan! ikväll tänkte jag börja "skapa" min nya design, headern är låååångt ifrån klar.. bilderna är inte ens tagna.. haha :( men men. så nu vet ni vad jag gör ikväll! :D
 
Kyss! 
 

Onsdag 18 juli 2012

Hejsan! Har precis bytat om o plattat håret. Min lilla syster har hoppat runt i sängen sen kl 7 i morse o velat att jag ska gå upp o hon fick upp mig vid elva. Galet trött :( såg att jag hade fått sms från benjamin o några fler så svarade på sms o kollade facebook innan jag gick upp. Vid tolv ringer min store bror mig (han som fyllde år i förrgår) o undrar om jag kan passa hans hund o självklart sa jag ja så väntar på att han ska komma o lämna Tino (hunden) nu :) Kyss!


HISS & DISS

Tänkte köra på en snabb Hiss&Diss. sorry för texten, ah ni fattar.. detta blir även kvällens sista inlägg så natti!
 
 
HISS: 
 
Något som är snyggt o ha till allt är converse. finns så många färger så du kan ju matcha ja, du fattar. 
Jag älskar converse, dom är sköna o gå i + super snygga! ;) 
Jag satte ihop en bild snabbt nu bara, men de är iaf dom modellerna och färgerna jag har. Finns flera stycken jag ska köpa såfort jag får lite pengar över, som korta modellen i rosa och vit sen ett par med plattå vill jag verkligen ha i vita, hur snyggt lixom? :D 
 
 
DISS:
 
De jag dissa idag är falska vänner. Och med falska vänner menar jag dom som vänder dig ryggen när du behöver dom som mest (eller bara gör de), dom som lämnar dig när dom skaffar nya vänner, snackar skit, ljuger, bråkar alltså falska vänner. Och ännu värre, bästisar som är falska. 
Varför ha tusen falska, när du kan ha tio äkta? 
 
 
 

Cyckel ulla.

Sitter nyduschad i soffan o kollar på Jersey shore o smsar. Kom till o tänka på så underbart de hade varit o va med i något som jersey shore. Bo med massa polare o bara festa o ha kul en hel sommar! :D Kyss


får va såhär.

Hejsan. bilderna på de jag handla igår gör lite som dom vill så ja, ni får ta dom så .. 
 
 
bh & matchande trosor från H&M. deras underkläder är verkligen perfekta! ;) 
 
 
detta är nog den sämsta bilden av dom alla, haha. men ett par leggings/tights eller vad man nu vill kalla de ;) 
 
 
4 par trosor från cubus. 
 
 
mjukis shorts från New Yorker. jag kommer använda dem som mys shorts, med trosor under för de tyget känns inte riktigt som trosor, om ni fattar? ;) 
 
 
en liten och smidig väska från New Yorker, något jag behövt länge! :) 
 
 
 

Haha jag o mina planer.

Jag sov ut till elva idag istället för de blåste o massa så ville inte gå ut då :( Gick upp o fixade med tvätten o lite så och ska snart hänga upp den. Kyss!


I morgon.

Hejsan! Lägger upp de jag köpte idag i morgon istället, är as trött nu så ja.. I morgon ska jag upp vid tio och starta en maskin tvätt, ska börja tvätta själv nu. Tycker de är lagom att börja med de nu när jag är över 14 så pratade med mamma o pappa så allt är fixat. Medans tvättmaskinen är igång ska jag ut o gå en lång runda med min bror o lämna av han hos en kompis på vägen. Kommer hem när tvätten är klar o då är de bara att hänga den. Bra start på morgonen :D Kyss!


nu, film!


Måndag 16 juli 2012

Hejsan! Kom hem för ett tag sen, har varit på väla o handlat lite saker. Bild på de senare, o denna gången ska ni få de haha ;) Mötte marija på stationen vid halv fyra o tog sen bussen till väla, gick i alla klädaffärer o är helt slut i fötterna, haha. Åt bakad potatis, riktigt gott va super sugen på de för har inte ätit de på typ 6-7 månader? :O mega gott i alla fall. Ska snart duscha o så, fresh. Kyss!


Yeah man.

Hejsan! Ligger nu i sängen o smsar med min storebror som fyller 24 år idag, grattis till han! :) Ska snart sova så hörs i morgon. Kyss!


Klar!


Nu, städa!


Dagens planer!

Dagens planer är o kolla tv till 18.05 o sen städa min garderob som ser ut som 2 världskriget.. :( undra hur lång tid de kommer ta, haha ;) Kyss!


Godmorgon!

Godmorgon sötisar! känner mig riktigt utvilad efter att ha sovit i 12 timmar! :D Idag vet jag inte vad jag ska göra, vaknade ganska sent så :( sla i alla fall äta lite nu tänkte jag och sen duscha o lite så, fresh. Hörs senare. Kyss!


Kvällens planer inställda.

Efter som warapon inte fick åka till landskrona karnevalen efter sju för hennes pappa tyckte de va för sent så ska jag kolla film istället. Blir o se på en thriller som heter typ "2:13 killers are not born they are made" Får väl se om den är bra. Kyss!


Stay strong.

Hejsan! vaknade i morse av att min bror öppnar ytterdörren utan att stänga av alarmet.. så de lät som fan och jag fick hjärtattack.. haha. Ikväll blir de kanske landskrona karnevalen med antingen amanda eller warapon eller båda, roligare att vi fler :) 
Ska snart duscha och börja göra v mig lite smått, ska låta hårinpakningen sitta i lite längre idag och hoppas på att de blir bra resultat. mitt hår är mega slitet, speciellt topparna men vill inte klippa de mer :( 
hörs senare. 
 
Kyss! 

Ibland måste du falla för o bygga upp något starkare.

Körde inte på någon Hiss&Diss idag utan blir i morgon då de även kommer bilder från thailand. Bilderna kommer kolla upp i del 1, del 2 osv för blir så mycket om alla läggs upp sådär BÄM. så ja :) 
Kollar nu på tv, smsar med staffan och snackar med benjamin som nyss kommit hem från mallorca! :D 
Vill ha mjölk med is nu, fast ska ta vatten istället. mycket bättre :) 
 
Kyss! 

Fredag den 13!

Hejsan! Idag är de fredag den 13 och BENJAMIN fyller år idag, så grattis till han! :love: Vaknade för typ en halvtimme sen med amanda och ska snart äta frukost. Senare ska amanda hem o så sen träffa evelina och jag vet inte vad jag ska göra idag än.. :( Felicia åkte till grekland igår på morgonen och saknar henne redan jätte mycket.. :( Hörs senare, tänkte köra på "HISS&DISS" idag lite senare. Kyss!


Crazy med amanda

Hejsan! Sitter nu med amanda i soffan o "kollar film" fast igentligen håller vi på med mobilerna.. Mötte amanda i stan vid fyra så stack vi o hyrde 5 stycken filmer o köpte 1,5 kg godis! (tjockt..) Stack o åt pizza sen hem o lämna saker hos mig o sen ut igen o träffa polare. En riktigt asum dag/kväll/natt haha :) Sen vädret suger men vi har lyckats ha kul ändå, right amanda? ;) Amanda ska sova här inatt, super mys! Kyss!


Jag blir ju deprimerad.

Ska man gråta eller gråta? Ah, går o lägger mig istället, natti! Kyss!


Äntligen!

Hejsan! Färgar just nu håret och hoppas på att detta blir sista färgningen för att få den fina blonda färgen jag vill ha :D bäst för er att ni också hoppas.. Lägger ut bild senare om de blev bra vilket de blir efter som att jag vill de ;) och någon bild på hur jag ser ut nu får ni verkligen inte för ser ut som en död fågel.. Kyss!


Skulle bara fixa hårfärg..

Stack till coop för o fixa hårfärg med bror men blev ju mer än bara hårfärg, haha. Nu blir de mys med kebabrulle framför en film! :) Kyss!


hoppas på finare väder i morgon!

Ska krypa ner i sängen nu, har borstat tänderna och allt de så nu är de bara o stänga datan släcka lampan o krypa ner under tecket. Hoppas på att när jag vaknar i morgon och tittar ut att de ska va solsken och typ 34 grader, fast skulle aldrig hända här i iskalla sverige.. :( men kan ändå hoppas på att de blir någorlunda fint? :) 
 
Kyss! 

Usch.

Mår illa så har bäddat ner mig i soffan. Kräkts och så, så känner mig inte så fresch nu faktiskt :(


Blandat!

Hejsan! är riktigt uttråkad och vill inte göra något samtidigt som jag vill de :( 
är trött, pigg, uttråkad och ja.. massa blandade känslor! hörs senare.
 
Kyss!
 


Film med lilla syster!

Linnéa kom upp på mitt rum och ville se filmen pappa hyrde till mig. Sean banan inuti seanfrika.


Gådagens outfit.


Sommar..?

Tror verkligen inte de kommer bli fint väder nu dom flesta har sommarlov utan att de kommer bli varmt o skönt när skolan börjar igen :( 
känns ju typ som "kom och hjälp mig och dö?" :( 
usch, dagar som dessa när de bara blåser och regnar är till för att mysa ner sig i sängen och kolla film, mysa med sin pojk/flickvän eller umgås med vänner (inomhus för inte fan är man ute nu?) och ha skoj. 
 
Kyss! 

Imorgon vill jag..

verkligen hitta på något! Så om de är någon som vill ses eller så, så hör av er! Ska sova nu, natti. Kyss!


Fikar på kvällskvisten!

Hejsan! jag och warapon har gjort varm o'boy och varmt kanelbullar nu, mumsigt! ;) 
nam nam nam 

Skön dag!

Hey, degar just nu i sängen och är mega sugen på varm kanelbulle och mjölk.. :( 
Va på väla idag och fikade med Warapon som jag bjöd på, sen handla lite inne på Gina Tricot blev 3 par trosor, 1 ring och ett par jeans! :) bild på de får ni i morgon. 
Träffade även Razmus och hans kompis en snabbis där de blev pinsam tystnad om man säger så.. haha :D 
 
Kyss!

Med warapon!

Hejsan! är nu med warapon, hon kom hit vid typ 11. 
Har varit vaken sen typ 07.40 efter som jag välte ner ett glas med vatten som stod bredvid min säng och fick hjärtattack.. haha. Håller på och fixa mig och så nu för ska dra till stan och fixa lite saker. Ska sälja ett par Beats by dr.dre studio till sandra :) 
 
Kyss! 

Sova tills de blir fint väder!

Åh gud vad jag vill tillbaka till värmen! :( ska regna hela veckan vad jag har hört? I alla fall här i helsingborg.. Blir så arg så nu ska jag sova, natti. Kyss!


8 juli 2012

Hej bebe's! :D Vatt med pappa och hyrt film och så och ska snart gå ner och fixa mat, ska äta något jag inte ätit på riktigt länge! En sån, äh kommer inte på vad de heter nu men man gör den i ungnen i alla fall! :) 

Kyss! (önska mig lycka till i köket, började brinna sist jag gjorde fiskpinnar..) 

Du får mig att känna denna underbara känslan.

Hejsan! vaknade för typ två timmar sen så har ätit frukost och ligger nu bara o segar i sängen. Ska snart duscha sen börja göra v mig för ska kanske träffa David idag :) Riktigt längesen jag träffade han så får väl hoppas på att de blir idag :) Hörs senare sötnosar! 
 
Bjuder på en bild från thailand när vi badar :) 
 
 
 

inga jetlags!

Hejsan! sitter nu och smsar med my och david, lyssnar på musik och tar de lungt. Har faktiskt inga jetlags vilket känns väldans bra! :) Ska snart stänga av datan snart och släcka ner och så sen krypa ner under teket och smsa tills jag somnar, haha bara slutar svara dom.. gulligt av mig? ;) 
 
Kyss! 

Något nytt!

Hejsan! :D har ätit jordgubbar och städat mitt rum lite sen förra inlägget, tänkte att nu när jag kommer hem vill jag ha en ny "start" i och med att de är sommar (fast vädret är en repris på typ februari?) så har städat rummet och funderar på att åka och köpa lite nya möbler i morgon men får se :) 
Något som verkligen måste bytas ut är min design och header och ja allt. Mitt hår som jag vill ha blondt är inte helt den färgen jag vill ha de än så tänkte att jag skulle vänta med att ta bilder till headern tills mitt hår är färdig färgat och ja :) så om kanske 2 veckor är nog allt fixat :D 
 
Kyss! 

Hemma efter 3 vaaaarma veckor i Thailand.

Wooow, har en massa att berätta för er. Har varit i Thailand i 3 veckor och har haft de super skönt! :D 
Har bilder på mobilen, men har inte lagt in dom i datan än. Och sen så kan jag ju inte lägga ut alla bilder. Men i alla fall. Flygplanet landade i Danmark igår vid 08.10, hämtade våra väskor sen ner till tåget hem. Va hemma vid 10.00 så började packa upp och ringde my. Hon kom hem till mig och vi snackade och så medans jag packade upp. Helt otroligt vad jag saknat mina vänner! Sov i alla fall hos my inatt så vi hade tjejkväll igår, åt jordgubbar, hade ansiktitsmask, åt godis, drack cola och snackade massor! 
 
Men nu "tillbaka" till thailand resan. Har gjort en massa helt otroliga saker där och även sett saker som gör att jag verkligen förstår hur super bra jag har de. Dom flesta som åker till thailand (eller andra länder) åker ju till turiststäder, men min familj åkte till en by som heller Löj (de uttalas i alla fall så) där min mamma är uppväxt. 
Träffade hennes familj för första gången. Och jag säger bara GUD HUR FAN KUNDE DOM BO SÅDÄR?! deras hus hade inga fönster eller dörrar, och vissa bodde i typ ja hyddor. Asså helt sjukt hur man kan bo sådär. 
Va där i 1 dag sen åkte vi till Udon Thani som inte heller är någon direkt turiststad men man kan säga att de va en "normal" stad haha. va där i tre dagar sen åkte vi till ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på och va där i 2 dagar sen åkte vi tillbaka till Löj och va där i en dag och sa hejdå och så till min mammas familj. 
Åkte sen till Koh Samui som är en turist ö. Riktigt mysig ö och jag skulle kunna bo där haha. Bodde i Lamai som är en stad på ön. Tipsar stark att om ni åker till thailand att åka till Koh Samui och att åka till Lamai och ett fint ställe att bo på är Lamai Inn 99 där du får bo i bungalows, eller längenhet. Jag bodde i en bungalow vid havet, hur mysigt som helst! va där i 1 vecka och 4 dagar tror jag sen åkte vi till huvudstaden Bangkok för att verkligen SHOPPA LOSS! Har köpt kläder och lite så, känns bra att frächa upp här hemma med sommar kläder även fast vädret suger :( 
 
Hoppas alla här hemma i iskalla Sverige har haft de bra och i alla fall fått njuta lite av att de är sommar lov.. haha :) Kommer komma bilder senare och uppdateringen kommer även bli som förut om inte bättre nu när de är sommar och man hittar på massa mer! ;) 
 
Kyss! 

RSS 2.0